Защо да изберете Salt&Art

 • Създали сме най-добрата нова вентилация и климатизация, която пречиства въздуха след всяко ползване на солните ни стаи. В стаите се задържа достатъчно кислород влязъл от вентилационната ни система. Тя е изградена, специално по проект за нашите солни стаи с антибактериални тръби и филтри, гарантиращи изолирането на вредни микроорганизми.
 • Заложили сме на инфрачервените лъчи – здравословен начин, взел пример от Слънцето, полезен за вашето здраве и комфорт, освен тази на солните микрочастици. Инфрачервеното лъчение стимулира кръвоснабдяването на клетките и има общ релаксиращ ефект върху тялото и ума. Инфрачервените лъчи са изключително лековити, защото:
 • Нормализират високото кръвно и подобряват кръвообращението, вследствие на което се доставят хранителни вещества и кислород до кожните клетки, подобрявайки цялостното състояние на кожата;
 • Помагат при простуда и засилват човешкия организъм;
 • Благоприятни са при болка в мускулите, при шипове,  бронхит или астма;
 • Повлияват добре стресови ситуации;
 • Намалява появата на кожни проблеми (акне, черни точки);
 • Работят успешно върху състояния като псориазис, екземи, ставни проблеми и помагат за изглаждане на бръчки. 
 
 • Имаме уреди за постоянен контрол на влажността и температурата. Ние знаем, че влажният солен въздух може да предизвика проблеми при хора с астма и алергии, затова соленият аерозол в солната ни стая е задължително сух, приготвен в специални условия.
 • При нас йодизираните частици са с големина и концентрация подходящи и за бебета. За бременните, които е добре да избягват ползването на  медикаменти, солната инхалация също е добър начин да се предпазят или излекуват по-бързо от вирусни заболявания и да улеснят и подобрят дишането си.
 • Нашата стая е интерактивна! В нея няма как да ви стане скучно.  Нямаме телевизори, но пък предлагаме професионално озвучаване и проектор с 3D визуализация върху стените, който създава неповторима атмосфера. Чрез него можете да се насладите на хубав кратък филм, специални канали за релаксираща музика или просто спокойна обстановка.
 • Стените ни са с антибактериално покритие и био бои, които позволяват „дишането им“ и незадържането на вредни микроорганизми. 
 • Предлагаме ежеседмични, редовни занимания и събития. Изберете от нашите разнообразни варианти за доброто ви здраве и обогатяване. Йога за родители и деца, за бъдещи майки и бебета, въздушна йога, лекции и полезни съвети, лечебно солно пеене, танци, приказки за малки и големи са само част от практиките, които ви предлагаме. За всички тях може да се осведомите и запазите час в графика ни.
 • Мили майки, вече има къде да оставите децата си. Като майки на две деца, знаем колко е трудно да намерим време само за себе си. Намираме се в общо помещение с „Малки приказки“ – прекрасно място за родители и деца с детски кът и сладкарница. Salt&Art работи в чудесно партньорство с тях и може да ви предложи удобна и изкушаваща комбинация. Докато вие сте на йога или сладки приказки и солна инхалация с приятелка може да оставите на почасова грижа децата си в сигурни ръце, само на няколко крачки от вас. Същото важи и обратно –  докато децата ви се забавляват, вие може да споделите кафе с приятелка и после да хапнете вкусно с децата ви.

Екипът ни ще бъде винаги усмихнат и готов да ви съдейства.

Не можем да си позволим място, направено с толкова любов за вас, да не ви посреща с усмивка и добро настроение. За нас всичките ни клиенти са ценни и равни и нашата цел е да се чувствате като у дома си. Вашите препоръки, наблюдения, оценки и съвети са важни, затова ще се радваме, ако ги споделяте в „мнения“ и обещаваме, че ще вземем в предвид, и ще се опитаме да обърнем внимание и да изпълним всичките ви реални желания и насоки.