Славяна

  • Семейна йога за деца (3-7 год.) и родители
  • Пауър йога
  • Въздушна йога за начинаещи

За Славяна йогата е вдъхновение и стремеж към растеж, а редовната практика й носи спокойствие и смисъл.

Първата й среща с йога е през 2011-та година.
Бързо се запалва и по естествен начин първоначалният ѝ интерес прераства в необходимост за по-широка информираност.

В последствие завършва CCY курс за йога инструктор към Gordhandas Seksaria College of Yoga & Cultural Synthesis “KAIVALYADHAM”, Lonavla, Индия, както и Курс за Йога преподаване на деца. Член е и на Индийската йога асоциация (Yoganushasanam).

През годините Славяна се занимава активно с йога, като предпочита динамичността на Пауър йога/ Fat burning часовете, а докато живее в Атина, Гърция, се упражнява с антигравитационни тренировки, които в момента преподава с помощта на хамаците в часовете ѝ по въздушна йога.

При нас Славяна ще споделя практиката си, преподавайки както на възрастни, така и на деца – по този повод споделя, че за нея работата с деца винаги е “предизвикателство, но и 100%-тово удовлетворение”.

За Salt&Art:

„Всяка случайност е форма на необходимост” и именно такова “случайно” посещение я води в Salt&Art – привлечена е да посещава практиките, заради “позитивната и топла енергия, която мястото излъчва” и която я “подтиква мигновено да остане и в последствие да се връща отново” – не само като ученик, но и вече като преподавател.