Нанси Найденова

  • Вълшебна йога за деца (3-7 год.)

През пролетта на 2013-та година Нанси поема по пътя на йога. Оттогава насам за нея е начин на живот. Според Нанси, йога е дар за човека и я преподава и практикува с голяма отдаденост и любов!

Тази любов я вдъхновява, а желанието и е да предава знанията си не само на възрастни, а и на деца, защото йога е забавен начин за децата да развият важни умения в подкрепяща, неконкурентна среда.

Завършила е обучение по йога за преподаватели на деца, сертифицирано от Българска Йога Федерация. Нанси смята, че йога помага на децата да разбират по-добре себе си и другите, както и да развият увереност в собствените сили. Практиките помагат да се изградят механизми за управление на емоционалното, физическото и умственото състояние. 
Нанси вярва в стремежа да открием потенциално заложената ни жизнена сила и, че учението в йога е начинът за преоткриване на себе си, за да преодоляваме всички външни фактори и ежедневни грижи, да запазим състоянието на покой и да разкрием вътрешната си сила и чистота.

За Salt&Art:

„Започнах да преподавам йога тук, защото е едно от многото прекрасни неща, които Светла Иванова е създала, и защото знам колко е истинска, вдъхновяваща и добра във всичко, което прави.
Salt&Art за мен не е просто място, в което работя. То е изпълнено с топлина, уют, грижа. Място, където споделяме усмивки, преживявания, знания.
Пространство, което те посреща сякаш е твой дом. 
Като част от екипа съм изключително Благодарна на Светла и колегите за споделената работа, усмивки и приятелство. Затова е и толкова приятна и удовлетворяваща работата в Salt&art, защото работим в неконкурентна и подкрепяща среда.
С групите дечица, на които преподавам не пропускаме да направим нещо от вълшебните песнички на любимата ни Светла Иванова.
Работя с прекрасните вълшебни книжки, част от проекта й Тананикаща йога, които радват не само децата, но и нас – йога учителите, та дори и родителите.
Много се радвам, че работим заЕдно и че съм част от този екип.
НАМАСТЕ!“