Стая Art

Стая Art e първата солна стая в България с иновативен дизайн без сол по земята. 
В нея може да съчетаете йога практики и медитации с добавена стойност хало- и спелео-терапия.

Предимства

  • Стая Art разполага с голяма стена с тухли от истинска хималайска сол,  която прави т.нар. спелеотерапия със силата на солна пещера, или десетки включени хималайски лампи. Пречиства допълнително въздуха като неутрализира положителните йони и излъчва отрицателни. С това подобрява състоянието и дишането ви с качеството на чист планински въздух. Топлата светлината, която излъчват тухлите, наподобяваща слънчевата, действа не просто релаксиращо, а благотворно върху ума и тялото ни. Цветовете – червено, оранжево, жълто и бяло оказват хармонизиращо влияние върху всички системи у човека. Настроението се подобрява. Организмът ни се стимулира като цяло, и по-специално, нормализира се нервната система, активира се храносмилателната, а половата и отделителната възстановяват естествения си баланс. Подобрява се жизненият тонус и имунитета. Периметърът на действие на стената покрива цялото помещение. По този начин солните кристали неутрализират и радиоактивния фон от електромагнитния смог, на който сме подложени ежедневно.
  • Работим с халогенератор, отговарящ на кубатурата на помещението

По този начин, освен да се погрижите за ума и тялото си с йога и медитация, или да усвоите ново знание, можете да бъдете сигурни за здравето си, вдишвайки разпрашените солни частици, с които гарантираме допълнително антибактериално действие, и добавяме стойност към всяка практика.

  • Малък капацитет на стаята

10 места за практики на постелки, 7 места за въздушна йога, 8 места за релаксация в хамак.

Бутиковият капацитет на стаята за йога практики гарантира специалното внимание към всеки присъстващ и по-ефективното усвояване на практиките. Учителите имат възможност да обгрижват и наблюдават отблизо всеки клиент.

  • Перфектна система за добра климатизация

В стаите ни не използваме климатици, които въртят един и същ въздух. Системата ни е изградена така, че да вкарва и изкарва едновременно свеж въздух. Снабдена е с антибактериални филтри за допълнителна сигурност на въздуха, който влиза отвън.