Тай – йога практика за двама

Във времена на ограничаване свободата на живото общуване, ви каним да поемете дълбоко дъх в защитена и подкрепяща среда.

Ще работим с телата, ума и духа за осъзнаване потенциала и вътрешната си сила.
Откровени във връзката със себе си и другия ще повишим имунитета и естествените защитни сили на организма, използвайки похватите на една хилядолетна практика, каквато е тай масажът. Бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт, да се доверите в името на по-пълноценното общуване.

През първия етап от тричасовата ни среща ще подготвим телата индивидуално и с работа по двойки използвайки различни методи за отпускане, развиване на доверие към партньора, радост от докосването и обмяната на енергия. Ще успокоим ума и ще забавим потока на мисълта с приятни и леки йога и пранаяма практики.

Във втората част ще преминем през основни зони в тялото, които много често изискват внимание и отпускане – глава, врат, рамене, гръб, кръст.

Техниките от тайландския масаж ще позволят да облекчим блокажите, и да дадем нужната лекота.

Ще работим по двойки, като всеки ще има възможност да получи и направи масаж. Не е необходим предишен опит!

Свободни сте да доведете партньор, приятел, близък, роднина.

Ще бъдем в подкрепящата атмосфера на стая Art в Salt&Art!

Местата са ограничени!

За допълнителни въпроси и заявка за участие: eyayoga@abv.bg или на номер 0896 821 851

За водещата:

Казвам се Доротея Маринова. Повече от десет години практикувам професионално тайландски масаж след получаване на диплома от Thai Massage School of Chiang Mai (YMC)  – единсвеното акредитирано от правителството и кралското семейство училище за професионлано обучение по тай масаж и подготовка на квалифицирани преподаватели в света. През годините имам участие в много и различни фестивали и проекти с демонстрация на тайландските древни техники, където срещнах голям интерес от посетителите. От 2014-та година развивам духовния и професионалния си път с йога. Имам опит като йога инструктор по хатха йога, йога за деца, йога за бременни, въздушна йога и акро йога.

В Salt&Art преподавам от три години – въздушна йога и йога за бременни. Всеки четвъртък можете да се запишете при мен на тай-масаж или мехенди.

 

Date

27 ное. 2021
Expired!

Time

1:00 pm - 4:30 pm

Цена

60.00лв

Виж повече

Запази място
Запази място

Вашият коментар